Poate ca nu este cea mai utilizata parte a acasei, cel putin zilnic, este important ca sufrageria sa fie amenajata astfel incat sa fie de folos atunci cand este nevoie.

Pe de alta parte, caracterul sau functional nu trebuie sa fie in contradictie cu dorinta de a avea o camera moderna si eleganta, care sa emane personalitate.

In orice caz, este important ca, la amenajarea sufrageriei, sa se tina cont de anumite aspecte, cum ar fi utilizarea care i se va da si circumstantele specifice.

Astfel o sufragerie putin folosita poate avea piese de mobilier cu finisaje si textile mai deosebite, in timp ce o sufragerie de zi cu zi va aprecia materiale mai rezistente si usor de intretinut, mai ales daca sunt si copii in casa.

Daca vrei sa obtii o sufragerie unica unde eleganta, stilul si personalitatea nu vor lipsi in descrierea de mai jos vei gasi sfaturi si idei utile pentru ca dorinta ta sa se indeplineasca.

Alege o paleta de culori inedita

Daca vrei sa ai un living cu o nota aparte, nu te rezuma la combinatii clasice de culori. Bineinteles, pastelurile vor functiona minunat impreuna, iar nuantele neutre si culorile de accent se potrivesc perfect, atunci cand exista un echilibru.

Cu toate acestea, pentru un rezultat original, uita de tot ce ai intalnit pana acum si creaza-ti propriile reguli.

De exemplu, opteaza pentru un living cu tonuri de bluemarin si oranj, pe care sa il „imblanzesti”, pe alocuri, cu tonuri calme de piersica sau vanilie.

Citeste continuarea aici: Cum poti obtine o sufragerie unica, plina de personalitate si stil