Stim cu totii ca un living modern, cu design deosebit, va inviora atmosfera din intreaga casa. Daca iti doresti un spatiu care sa fie comod si primitor, dar si elegant totodata, avem o veste buna pentru tine nu este nevoie sa investesti o avere sau sa faci cursuri de design interior.

Putina creativitate si cateva surse de inspiratie te pot ajuta sa pui la punct un spatiu perfect pentru relaxare si socializare. Mai jos iti vom prezenta zece idei ale designerilor de interior de care te poti folosi si tu pentru a amenaja livingul mult visat.

Alege o schema de culori potrivita pentru atmosfera pe care vrei sa o creezi

Vrei ca livingul tau sa fie un loc de relaxare sau sa te incarce cu energie? Alege culori neutre cum ar fi tonuri deschise de bleu si alb, pentru o atmosfera relaxanta. De exemplu, peretii in nuante de bleu pal se potrivesc cu mobila deschisa la culoare.

Completeaza totul cu un covor bej si vei obtine un living in care te poti relaxa impreuna cu familia si invitatii tai.

Daca, dimpotriva, iti doresti ca livingul sa te invioreze si sa te umple de energie, foloseste culori mai tari. Poti vopsi un perete in oranj sau poti folosi draperii dintr-un material cu model indraznet. Vei crea in living o atmosfera energizanta.

Acorda o atentie deosebita podelei

De multe ori ne indreptam atentia asupra peretilor si pierdem din vedere faptul ca podeaua este la fel de importanta. Materialul pe care vei calca in living joaca un rol extrem de important in felul in care te vei simti acolo.

Alege un parchet de calitate, pentru un design modern si elegant. Daca ai copii sau esti o persoana friguroasa, opteaza pentru un covor de mari dimensiuni, cu fir lung.

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai des folosite trucuri pentru decorarea livingului