In era digitala, in care totul se intampla online, magazinele si-au luat avant si au castigat tot mai multi clienti. Ce-i drept daca intentionezi sa-ti completezi decorul locuintei cu noi piese de mobilier si vrei sa castigi timp, cumparaturile online sunt cele mai potrivite.


Iti oferim cateva sfaturi utile pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri.

Verifica site-urile brandurilor

Este important ca site-ul sa contina datele de contact ale producatorului, sa includa cat mai multe detalii despre produse, sa propuna un ghid transparent de cumparaturi si sa le ofere clientilor posibilitatea de a beneficia de asistenta unor specialisti pentru montarea produselor.

Orice producator de mobila de incredere ar trebui sa aiba un site bine pus la punct, care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, iti pune la dispozitie imagini clare cu produsele, este usor de navigat si poate fi accesat rapid, inclusiv prin intermediul retelelor sociale.

Cauta recenzii produselor de mobila

Opiniile celor care au cumparat deja produsele unui brand le pot fi foarte utile celor care achizitioneaza in premiera mobila online. Cauta recenzii si asigura-te ca sunt reale inainte de a le lua in considerare.

Nu te limita la site-urile producatorului pentru a afla parerile altor clienti despre produse, ci cauta pe internet forumuri si grupuri dedicate cumparatorilor de mobila.

Citeste politica de transport si retur

Este posibil ca unii producatori sa nu aiba showroomuri in care clientii pot vedea si testa produsele, de aceea este important sa citesti politica de retur si sa afli in ce conditii poti renunta la un produs care in realitate nu corespunde cu modul in care este prezentat pe site.

Daca in politica de retur sunt propuse taxe suplimentare nejustificate, nu exista garantie pentru produse sau nu este oferita optiunea schimbarii acestora, nu cumpara de pe site-ul respectiv.

Descopera promotiile

In general site-urile ofera preturi mai mici decat magazinele fizice, pentru ca nu sunt nevoite sa suporte costul chiriei, mobila provenind direct din fabrica producatorului.

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai bune sfaturi atunci cand cumperi mobilier online