Cu siguranta te-ai straduit sa ai cele mai bune paturi in dormitorul tau sau in dormitorul copilului, insa acest lucru nu este suficient pentru a face ca interiorul sa se simta confortabil si sa fie atractiv pentru cei care il utilizeaza, indiferent de varsta.

De aceea iti dam mai multe sugestii pentru a putea sa iti amenajezi zona din jurul patului astfel incat sa fie confortabila si utilizabila de catre cei care folosesc aceasta piesa de mobilier. In final totul depinde de alegerile si de preferintele tale.

1. Daca folosesti paturi de o persoana nu uita de noptiera

Paturile de o persoana sunt mici si sunt in general neglijate. Se intampla adesea in cazul copiilor unde parintii uita de nevoia de a pune o noptiera in camera.

Chiar daca tie nu ti se pare interesanta o astfel de piesa de mobilier si ai ales paturi de dormitor ieftine pentru camera copilului, ar fi bine sa ii pui si o noptiera care sa il ajute sa citeasca din cartile preferate seara sau sa invete din pat atunci cand nu vrea sa mai stea la birou.

O astfel de noptiera se va transforma rapid si in spatiu in care copilul sa se isi tina micile obiecte de care are nevoie mai des.

2. Pentru paturile tapitate nu uita de accesoriile pentru pat

Stim ca paturile tapitate ti se par foarte interesante si consideri ca nu trebuie sa le acoperi, insa in realitate tapiteria se va strica daca nu o acoperi. Aceste paturi se combina cel mai bine cu paturi si cuverturi interesante, care sa scoata in evidenta eleganta patului si care sa protejeze totodata tapiteria.

Paturile tapitate pot fi piese scumpe si nu vei vrea sa le inlocuiesti in fiecare an, prin urmare ar trebui sa le acorzi toata atentia.

3. Paturile matrimoniale trebuie sa fie confortabile pentru amandoi

In momentul in care tot ce vrei este un pat cat mai confortabil care sa te ajute sa ai un somn bun primul lucru pe care va trebui sa il faci este sa te gandesti la confortul amandurora.

Cea mai mare greseala pe care o fac in general partenerii de somn este aceea de a alege patul si salteaua pentru pat exclusiv pentru confortul propriu. Dar ce te faci cand tu vrei o saltea foarte moale si pufoasa in timp ce partenerul tau prefera saltelele extrem de dure?

Citeste continuarea articolului aici: Ce obiecte poti pune pe langa paturi si cum poti amenaja dormitorul astfel incat sa fie confortabil