Pentru ca apreciem tot ce este 100% natural si iubim orice ingredient cu puteri miraculoase care provine din natura, iti recomandam exoticul ulei de arbore de ceai. Este intalnit si sub denumirea de ulei de Tea Tree.


Frunzele arborelui de ceai (copacul Melaleuca Alternifolia, originar din zona Australiei) sunt sursa unuia dintre cele mai cunoscute uleiuri esentiale. Reputatia de panaceu data acestui ulei nu este o exagerare. Uleiul de arbore de ceai chiar este o intreaga farmacie!

Uleiul esential de arbore de ceai este foarte popular pentru beneficiile deosebite pe care le are asupra sanatatii si frumusetii noastre.

Destinat doar aplicarii locale, este un foarte bun agent protector pentru piele, un ingredient minune intalnit in multe produse cosmetice: sapunuri, sampoane, creme si lotiuni, parfumuri sofisticate, produse pentru igiena orala, solutii pentru curatenia casei.

Cercetarile au aratat ca uleiul esential de arbore de ceai are efecte antiseptice, antimicrobiene, antifungice si anti-inflamatoare. Este „vedeta” uleiurilor esentiale vindecatoare. Fiind foarte concentrat, se foloseste intotdeauna diluat si in cantitati mici (cateva picaturi).

In ce situatii poate fi folosit uleiul de arbore de ceai

Acnee: Uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural, contine compusi care ajuta la distrugerea bacteriilor ce determina aparitia cosurilor atunci cand porii sunt blocati.

Citeste continuarea articolului aici: Arborele de ceai, vindecare de la natura